Klapbord til Altan – hængeborde, klapborde, grillborde eller udekøkken

Sponsoreret

Med et smart og solidt klapbord til altanen kan du nemt skabe en hyggelig stemning og det rette funktionelle, udendørs rum til hyggelige stunder, uanset hvor stor din altan er.

Altaner findes i mange forskellige størrelser, og derfor kan det være en udfordring for nogle, der har en mindre altan, hvis man både vil have plads til dejlige altanstole og hyggeskabende elementer som eksempelvis potteplanter. Heldigvis findes der flere forskellige varianter, herunder hængeborde, der kun tager plads når du skal bruge det til afsætning. Det rette klapbord til din altan skal både give plads til møbler og mennesker.

Klapborde til den lille altan og til det store udekøkken

Altanbutikken tilbyder både hængeborde og klapborde til de meget små altaner, såvel som et stort udvalg af barborde, on the move-borde der både kan anvendes ude og inde, og konsolborde. Altanbutikken har også klapborde der giver mulighed for enkelt at opbygge et udekøkken, til dem der har en mere rummelig altan samt lysten til at kokkerere under åben himmel. Hertil findes selvfølgelig også større klapborde.

Klapbord til altan findes i et utal af forskellige varianter og størrelser, både runde og firkantede, høje og lave. Har du en lille altan, kan det være en fordel at investere i et mindre hængebord eller klapbord, som nemt monteres på altanens gelænder. Dermed sparer du plads på altangulvet, selv når klapbordet er foldet ud og i brug, mens det blot kan hænge langs gelænderet, når der ikke er behov for et bord.