Tag et efterskoleophold på True North efterskole

Sponsoreret

Går du med drømmen om at komme et år på efterskole? Et år på efterskole er et år, der udvikler dig meget som person, da du som 15-16årig pludselig skal klare dig selv sammen med hundredvis af andre unge på din alder. I kommer alle med samme mål om personlig udvikling og at få venskaber for livet, samtidig med at I dyrker jeres store passion og hobby.

Et efterskoleophold kan dårligt beskrives, men noget der skal opleves, før man ved, hvad det handler om.

Er du vild med friluftsliv uanset vind og vejr?

Er du en rigtig natur- og friluftselsker, skal du helt sikkert tage et kig på True North efterskole. Her tager du din hobby med på efterskole.

Efterskolen har blandt andet linjen adventure, som handler om friluftsliv. Ved at vælge en Adventure efterskole som True North, får du udeliv, som er sammensat af både vilde og mere stille udendørsaktiviteter i den skønne natur omkring Snaptun, som ligger nær Juelsminde.

Aktiviteterne finder sted gennem hele året uanset vind og vejr. For at vælge adventurelinjen kræver det ingen forudsætninger for deltagelse udover gå på mod og nysgerrighed.

Udlands- og studieture

I slutningen af januar tager alle elever og lærere på skitur til Sverige. Om du er nybegynder eller erfaren skiløber, så vil du helt sikkert lære noget nyt og udvikle dig på pisterne. Det sociale i denne tur er noget, som du ikke må gå glip af. Der bliver hygget i skihytterne om aftenen med varm kakao og socialt sammenhold.

I marts måned kommer du på en uges challengefagsrejse. Her rejser du sammen med dit respektive challengefag på studietur, hvor I fordyber jer og får nye oplevelser med netop det fag, som du har valgt som linjefag.

Når du går på adventurelinjen, kommer på til La Santa. Her er der mulighed for at slå sig løs med alverdens sportsgrene og vilde aktiviteter. Turen foregår sammen med elever og lærere, som er tilknyttet ketchersport og holdsport.

Glæd dig til en uge fyldt med storslåede naturoplevelser, sved på panden og masser af sammenhold på kryds og tværs af lærere og elever.