Sponsoreret

I 2017 og 2018 blev ClassicGolf tildelt prisen for bedste danske rejsebureau af World Golf Award, der sker på baggrund af tilfredse kunder og skræddersyede golfferier, der bliver til ud fra kundernes behov.

ClassicGolf tilbyder flere forskellige former for golfferier, til et stort udvalg af destinationer rundt i verden. Destinationer, der tæller lande som Portugal, Thailand, Dubai og Cypern, er bare få af de lande på listen, som gæsterne kan vælge mellem. Nogle af de mere populære destinationer hos det award-vindende selskab, er steder som Sydafrika og Spanien. Netop Spanien får gode anmeldelser fra tidligere gæster.

  • Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser med en flot udsigt over banerne, fortæller Torben og Lise, der har været på golfferie i La Cala.

De skræddersyede golfferier kan komme i mange former, og for den måske knapt så erfarne golfer, er det muligt at tage med på golfskole i Marokko, Portugal eller Spanien. Hvis gæsterne vælger at tage på golfskole til Marokko, så er det i selskab med Dansk Gold Akademi på Danmarks største golfskole.

Skulle man være mere til total afslapning, hvor der ikke skal stresses for at nå de 18-huller, så kan gæster også vælge et ”longstay”, der kombinerer sol og hygge med golf. Her er destinationerne Spanien, USA og Portugal. Rykker man lidt længere op ad komfortskalaen, så rammer man ”luksusgolf”, der er en anden form for golfferie, som ClassicGolf tilbyder. Her er det for eksempel muligt at kombinere Italien, golf, vin, gourmet og luksushoteller, når ClassicGolf arrangerer ferier efter gæsternes behov.