3 gaver til din gamle far

Sponsoreret

Juleaften er fyldt med gaver fra højre og venstre. Som regel er bedsteforældrene de mest gavmilde, da de har haft et helt liv til at sparre op i, og bedre økonomi til at forkæle deres børnebørn.

Men hvad med gammelfar? Han sidder der i sin store cardigan, et glas cognac i hånden og et kæmpe smil på læben, når han ser sine familiemedlemmer pakke gaver op foran ham. Her er tre gode bud på, hvordan vi forsøder hans juleaften.

Til de ømme stænger

Det er ingen hemmelighed, at kroppen knager lidt, når man kommer op i alderen. Det bliver sværere og sværere at bevæge sig rundt, og i slemme tilfælde kan kroppen gøre så ondt, at medicin er nødvendigt.

Men dagligt medicin skal man helst undgå, hvis det kan lade sig gøre. Giv i stedet din gamle far en massagepistol så han kan sidde og lindre spændingerne fra sine ben og arme.

En verden af mad

Noget af det gode ved pensionistlivet er al den tid, man pludselig har til rådighed. Det er en chance for virkelig at dyrke sin hobby, eller finde sig en ny.

Madlavning er en hobby, der aldrig er for sent at tage op, og de fleste kan jo lide mad. Der er særligt mange ældre mænd, der ikke kan lave mad.

Hjælp derfor familiens patriark ud på et madlavningseventyr med en god kogebog, et madlavningskursus eller noget lækkert køkkengrej.

En ny ven

Alderdommen kan også være trist. Det er her vores venner dør omkring os. Hvis forholdene er rigtige, kan du derfor give din far en ny ven i form af en hvalp. En energisk hund i tilværelsen kan også give ny energi i huset, da den tvinger gammelfar ud ad døren, når den skal luftes flere gange dagligt.