Bliv klædt på fra top til tå med Asics

Sponsoreret

Er løb en stor del af din hverdag? Så har du sikkert en masse løbetøj i din garderobe. Du har muligvis bukser fra et brand og trøjer fra et andet brand. Men du kan rent faktisk blive klædt på fra top til tå med Asics. Vælger du at købe løbetøj og sko fra det samme mærke, er du sikret, at farverne matcher perfekt, så du ser stilren ud, når du løber.

Brandet Asics

Asics blev grundlagt i Japan i 1949 i kølvandet på 2. verdenskrig. Brandets grundlægger mente, at Japans ungdom ville blive sundere, hvis de var mere aktive. Derfor skabte de en sko, der var god til sport. Navnet Asics kom dog først til i 1977. Det er en forkortelse af det latinske udtryk “Anima Sana In Corpore Sano”, hvilket betyder noget i retning af ”Et sundt sind i en sund krop”.

I dag er Asics et populært navn i løbeindustrien hos både de erfarne løbere og nybegyndere. Brandet er især kendt på grund af dets holdbare, komfortable og højydende løbesko til vej og stier.

Asics er for både kvinder og mænd

Uanset om du er en kvindelig eller mandlig løber, kan du få glæde af at iføre dig tøj og sko fra Asics, når du løber. Det siges, at cirka 30 % af alle de løbere, der deltager i New York City Marathon er iført løbesko fra Asics. Du vil derfor få nogle temmelig populære løbesko ind i din garderobe.