Sponsoreret

Mangler børnene fodtøj, så er der ikke noget i vejen for, at taget et kig ind på Woden.dk. Her finder du et eminent udvalg af børnesko og -sneakers i alverdens farver og faconer. Om det er sko eller støvler er ét fedt – du kan finde det hele. Gældende for hele udvalget er: Stilen er i top!

..og de miljøbevidste forældre

Nå ja, så er det heller ikke kun de stilbevidste, der får sig en positiv oplevelse – det gør de miljøbevidste også.

Woden har siden deres start i 2013 baseret sit koncept på en miljørigtig vinkel, hvor der i høj grad er tænkt på naturen i både materialevalg og efterfølgende produktion af deres fodtøj. Dette betyder, at du kan have hjertet helt på rette sted, når du vælger at handle sneakers ved Woden.

Børnesko i lækre materialer

Som nævnt før er der virkelig ikke gået på kompromis med materialerne i skoene fra Woden. Dette kommer alle til gode, og ikke mindst dine børn der skal have skoene på.

Med naturmaterialer som kork, ægte læder, ruskind og naturgummi skabes der en ramme for en sko der gør hver dag til en fornøjelse for de små. Om så det er en hel dag i sandkassen, eller med far og mor i byen, så kan fodtøjet klare det. Alle indersåler fra Woden er lavet i kork, som giver en fantastisk støtte til foden. Derudover er der minimum 10% naturgummi i alle ydersåler, og der bruges materialer som fiskelæder der både ser godt ud og har en god holdbarhed.

Lad dig inspirere af det store udvalg af sko til børnene på Woden.dk – det bliver alle glade for!