Sponsoreret

Portugal er en fantastisk destination for dig, der gerne vil prøve en ferie med varme, god mad, fantastiske strande og spændende byer og kultur. Her kommer vi med nogle forslag til hvad ferien i Portugal kan bruges på.

Portvin i Porto
I modsætning til hovedstaden Lissabon, er Porto en mindre by med mindre turisme. Porto er portvinens hovedstad. Lissabons lillebror er et oplagt feriemål, hvis du kunne tænke dig at smage noget af det bedste portvin der findes. Derudover er Porto en virkelig smuk by uden for mange turistfælder, men med smuk natur og autentiske butikker og cafeer.

Golf i Algarve
Hvis du kan lide at spille golf, så er golf i Algarveet oplagt valg. Algarvekysten strækker sig omkring 160 kilometer og er fyldt med nogle af de smukkeste og bedste golfbaner i Europa. Algarve giver også mulighed for afslapning på fantastiske hvide strande.

Madeira
Madeira er en helt fantastisk ø, der ligger ud for Marokkos vestkyst, men hører til Portugal. Med en tur til Madeira er du sikker på at få en helt unik ferie, du vil huske resten af dit liv. På øen finder du en helt unik natur med flere forskellige skove og natureservater.