Sponsoreret

Bruger du en del tid på at træne, enten på højt niveau eller på hobbyplan? Så ved du sikkert også godt at hvor vigtigt det er, at få mange proteiner, hvis du stiler efter at opbygge muskelmassen. Hos den danske webshop Linuspro.dk, finder du et stort udvalg af forskellige proteinbar, som kan hjælpe til med at vedligeholde din muskelmasse.

 

Det nemme måltid

Er du ofte på farten, og har du brug for at have ekstra proteiner med i tasken, så er proteinbaren næsten uundværlig. Den er nem at have med dig, uanset om du vil spise den som mellemmåltid, eller i tilfælde af at du gerne vil have ekstra energi før eller efter din træning. Proteinbaren er super nem at åbne, de vejer eller fylder heller ikke ret meget, hvorfor den er meget nem at have med.

 

Mange forskellige varianter at vælge imellem

Hver bar fra Linuspro.dk vejer 55 g og indeholder ca. 24 g protein. Du kan vælge mellem mange forskellige slags smagsvarianter; crunchy caramel, banana & dark chocolate, blueberry & white chocolate, peanut & mælkechokolade og hindbær & mørk chokolade.

Hos Linuspro.dk finder du kun produkter i høj kvalitet. Det gælder uanset om du vælger den populære proteinbar, eller om du vælger en af de mange varianter indenfor proteinpulver. Alt proteinpulver produceres og pakkes i Danmark, hvorfor du altid får den bedste kvalitet på markedet til altid gode priser.

Mangler du et godt sted online, hvor du kan bestille præcis den proteinbar du har brug for, så klik ind på Linuspro.dk, og find din helt egen favorit.