Et effektivt forløb med patienten i centrum

Sponsoreret

Værdibaseret neurorehabilitering er et forskningsprojekt, hvor man undersøger, hvad de enkelte patienter i et rehabiliteringsforløb lægger vægt på i deres egen behandling. Projektet er lavet i et samarbejde med Syddansk Universitet, og skal bruges for at kunne belyse, hvordan behandlingen kan skabe værdi for de patienter, der er gennem et rehabiliteringsforløb på Vejlefjord. Læs mere om Neurorehabilitering hos Vejlefjord her.

Mange behandlingsmuligheder

Vælger man et ophold på Vejlefjord Rehabilitering, er der flere muligheder for behandlinger, der er rettet mod den enkelte patient og målgruppe. På Vejlefjord arbejder det fagligt stærke personale både med børn, unge og voksne, og der findes derfor også flere forskellige muligheder og behandlingsmetoder.

Som ung har man blandt andet mulighed for at komme på et ophold, forud for relevante sagsagter fra den pågældende kommune. Er man voksen, er der mulighed for et selvbetalt ophold. Men der er også mulighed for, at man kan få en henvisning fra egen læge for eksempel i forbindelse med en genoptræningsplan.

Et specialhospital med patienten i centrum

Gennem et forløb på Vejlefjord Rehabilitering er den enkelte patient, uanset alder og forudsætninger, altid sat i centrum. Patienten, deres pårørende og de tilknyttede fagfolk skal i tæt samarbejde arbejde hen imod det mål, at patienten igen skal udrustes til at klare hverdagen.

Special fagekspertise hos Vejlefjord

Vejlefjord Rehabilitering er et rehabiliteringscenter, som hjælper patienter med funktionsnedsættelse. Det er både børn, unge og voksne, som følge af en hjerneskade, et langt sygdomsforløb eller efter en operation, igen skal tilbage til at leve et normalt liv, hvor livsglæde og selvstændighed igen bliver en naturlig del af deres liv.