Sponsoreret

Når skoleåret nærmer sig sin slutning, er det for mange unge mennesker svært at vælge, hvad der skal ske efter den sidste eksamen. Nogle er meget målrettet, og ved derfor allerede at de skal starte på gymnasiet, handelsskolen eller på teknisk skole. Men for andre er det en vanskelig beslutning, og derfor kan det et ophold på en gymnastik efterskole være en oplagt ide. 

Har du svært ved at vælge hvad du gerne vil, efter din sidste eksamen i folkeskolen, og elsker du samtidig at bevæge dig, så bør du overveje om et år på efterskole.nu er noget for dig. Her er der nemlig god mulighed for at dyrke gymnastik på et højt plan, og er du endnu ikke den helt store sportsudøver, men elsker du at bevæge dig, så bare rolig på efterskolen skal du nok få det lært. 

 

4 lektioner om ugen

Vælger du at tage et år på efterskolen, skal du regne med at deltage aktivt i gymnastiktimerne, som i alt fylder hele 4 lektioner om ugen. I nogle af timerne bliver der lavet en opdeling, hvor drenge og piger træner hver for sig. 

 

En del af fællesskabet – også blandt andre efterskoler

Kan du lide at lave forskellige opvisninger, hvor gymnastikken er det primære, så er det endnu en god grund til at vælge at gå på efterskolen. Fra marts og indtil året er omme, skal der nemlig laves hele 15-20 opvisninger, hvor I sammen viser hvad det er I lært. 

 

På den måde har du også mulighed for at lære andre unge mennesker fra andre efterskoler at kende. Så er du samtidig et menneske, som gerne vil lave nye bekendtskaber udover dem du får på skolen, så er et aktivt skoleår på efterskolen helt oplagt.