Sponsoreret

Er dit barn helt vild med at spille fodbold, og er det snart slut med hverdagen i folkeskolen, så er et ophold på en fodboldefterskole på Sjælland måske lige noget for dit barn? Det kan for eksempel være et skoleophold på Vestsjællands Idrætsefterskole.

 

På Vestsjællands Idrætsefterskole er sammenhold, spilleglæde, hårdt arbejde og ansvar de primære og helt grundlæggende nøgleord, for en dag i fodboldens tegn. Hver dag byder på en masse varieret seriøs træning, spillestilsrelateret træning, taktik, teknik, fysik og mentaltræning.

 

Et lærerigt skoleår med masser af forventninger

Udover en læringsrig skoledag på Vestsjællands Idrætsefterskole, så bliver der også stillet en masse forventninger til den enkelte elev, både fagligt men også når det handler om at spille fodbold. Derfor er det vigtigt, at den elev der starter på skolen, har en masse gåpåmod, samt viljen til at lære og udvikle sig når det handler om at spille fodbold.

 

Lyder et skoleophold på Vestsjællands Idrætsefterskole til at være noget for dit barn, så tilmeld jer infoaften på skolen. Her kan I sammen høre mere om hvad skolen tilbyder, og hvad der forventes af den enkelte elev når man går på skolen.

 

Klik ind på Efterskole.nu, her kan du også læse mere om hvad det vil sige at gå på en efterskole. Det gælder både det faglige niveau, men det gælder i høj grad også om hvordan hverdagen er, for på et efterskoleophold er sammenholdet mellem lærere og elever væsentlig anderledes, sammenlignet med et år i en ganske almindelig folkeskole.