Sponsoreret

Lystfiskeri er en skøn afslapning og en god mulighed for at komme ud i naturen. Du kan fiske hele året rundt, hvis blot du tilpasser dig omgivelserne. Særligt om vinteren er det svært, hvis der er is på vandet. Mulighederne for at fiske er der dog stadig, da du kan tage ud med en kutter og fange torsk, eller du kan slå hul på isen og lave isfiskeri.

Mulighederne for fiskeri i Danmark er store. Her finder du kyststrækninger og mange søer og moser, så du selv kan vælge hvilken fiskeart, du ønsker at tage ud og fange.

Det er dog vigtigt at have det helt rigtig udstyr, da der er stor forskel på, hvilket fiskegrej du skal benytte.

 

Vigtigt udstyr når du skal ud og fiske

Det er især vigtigt at have den rigtige fiskestang, da det ikke er helt ligegyldigt, hvilken stang man har til fangst af alle slags fisk. Der findes rigtig mange former for fiskestænger, så her kan det anbefales at få gode råd og vejledning ved en fiskeriekspert.

Noget af det vigtigste at anskaffe sig udover en fiskestang er en fiskesnøre, et fiskehjul og noget madding og/eller en krog. Dette er basisudstyret til selve fiskerilivet, og så kan man naturligvis købe alverdens andet udstyr i form af forskellige slags knive til at sprætte fisken op og mange forskellige slags blink.

Et godt råd er at rådføre dig med eksperter eller venner, som der er vant til at fiske, så du ikke ender med at købe noget fiskeudstyr, som slet ikke passer til den form for fiskeri, som du har tænkt dig.