JagttegnKurser har en beståelsesprocent på næsten 100

Sponsoreret

Der er rigtig gode chancer for at bestå jagttegnsprøven, hvis du tager din undervisning hos JagttegnKurser.dk i København.

Den rigtige undervisning er altafgørende, når man tager jagttegn. Det viser statistikkerne, der afslører, at landsgennemsnittet for at bestå prøven er å 59 procent, mens du hos JagttegnKurser kan vide dig hele 98 procent sikker på at bestå prøven, hvis du tager din undervisning hos dem. Så længe du blot følger undervisningen og terper til prøven, så lover de, at du består.

Hos Jagttegnkurser.dk sætter de en dyd i at klæde dig bedst muligt på. Michael Salling, der er din jagttegnslærer er hovedsageligt fuglejæger og han holder sig ajour med de nyeste tiltag inden for jagttegnslæring, så hans undervisning altid er opdateret med de nyeste metoder.

Skolen får da også masser af gode anmeldelser på TrustPilot, der taler for sig selv. Sebastian skriver blandt andet: “Jeg har i foråret 2019 taget mit Jagttegn hos JagttegnKurser.dk og jeg har kun positive ting at fortælle om skolen. Godt undervisningsmateriale, god holdstemning og ikke mindst dygtige undervisere.
JagttegnKurser.dk tager sig lige den ekstra tid det kræves til hver aspirant, så alle kommer igennem og får mulighed for at blive en god jæger.
Fem stjerner herfra og en STOR ANBEFALING! :-D”

Det skal både være sjovt og lærerigt at tage jagttegn, og derfor anvender de på JagttegnKurser mange forskellige læringsformer i undervisningen, sådan at det både er sjovt, nemt og overskueligt at tage jagttegn.

JagttegnKurser slipper dig først, når du har bestået din jagttegnsprøve og føler dig helt tryg ved selv at skulle på jagt. Tag jagttegn hos JagttegnKurser.dk.