Sponsoreret

Livet på havet byder ofte på udfordrende og varierende vind- og vejrforhold, hvilket kræver særlig omtanke for påklædning og udstyr.

Det er derfor vigtigt, at du klæder dig godt på for at holde lave temperaturer, blæst og vand ude. Samtidig er du med en god påklædning og det rette udstyr godt garderet i forhold til din egen personlige sikkerhed.

Du får her nogle gode råd til hvordan du klæder dig bedst på, så du kan holde dig tør og varm, når du skal ud at sejle.

 

Hold dig tør og varm på sejlturen

Der kan være mange måde, som du kan klæde dig på til sejlturen. Men det vigtigste er at sørge for at holde sig varm og dermed ikke lade vind og vand trænge igennem påklædningen. Det er derfor en god idé, at du klæder dig ordentlig på fra inderst til yderst, så du er sikret en sjov og behagelig sejltur.

Især på de ekstra kolde dage er det vigtigt, at beklædningen er i orden, for ellers kan det hurtigt blive en ubehagelig og kold fornøjelse at befinde sig på vandet.

I nogle tilfælde kan det være en god løsning, hvis du ifører dig en termokedeldragt under sejladsen. Særligt hvis du sejler i en mindre båd, hvor risikoen for at der sprøjter vand op i båden, er stor.

En termokedeldragt er behagelig at have på, og du er samtidig garanteret en god beskyttelse.

 

Hos Havhøkeren finder du et stort udvalg af kedeldragter til både mænd og kvinder, som vil holde dig varm og tør, når du elsker at tilbringe tiden til søs.