Sponsoreret

Det er vigtigt at have styr på arbejdstøjet, når man arbejder. Det kan du få, hvis du kigger forbi Trægården Kås, der har et stort udvalg af arbejdstøj, uanset hvad dit behov i hverdagen er.

Efteråret er for alvor kommet nær, og det betyder også, at det er koldt at gå udenfor, især for dem, der arbejder udenfor med fysisk arbejde. Men der er ikke noget dårligt vejr, kun dårlig påklædning, siger man. Og investerer du i Mascot arbejdstøj, så kan du i hvert fald ikke brokke dig over påklædningen, for så er den helt i top.

Mascots produktsortiment varierer meget, og de har et stort udvalg af sikkert arbejdstøj, der passer til dig og dit arbejde. Det er solidt, slidstærkt arbejdstøj, blandt andet til byggeri, industri og lignende brancher. Du kan selvfølgelig også bruge det som privat, hvis du har noget at rive i derhjemme.

Køb blandt andet de smarte overalls fra Mascot. Så kan du i hvert fald være sikker på ikke at tage bukserne. De er gode til almindelige arbejdsopgaver og beskytter dit almindelige tøj. Derudover har de regulerbare seler med kraftige elastikker, de har et utal af lommer, sådan at der er lomme både til blyant, telefon og hvad du ellers slæber rundt på.