Køber du danskdesignede cykler?

Sponsoreret

Når du skal købe en ny cykel, går du så efter et dansk cykelmærke? Der er en del danske cykelmærker at vælge mellem. Men er du overhovedet klar over, hvorvidt et cykelmærke er dansk eller udenlandsk? Her finder du en oversigt over nogle af de danske cykelfabrikanter på markedet.

Norden cykler

Norden cykler er designet med fokus på at fremstille en moderne retrocykel ud fra datidens form og materialer. Derfor er Norden cykler produceret med et stålstel for at opfylde kravene til både ægthed og originalitet.

Cykler fra Norden er i særdeleshed kendt for at være tidløse modeller i en høj kvalitet. Firmaet har altid æstetik, funktionalitet og en høj ydeevne i højsædet.

SCO cykler

SCO-cykler har mange år på bagen. De startede deres virksomhed tilbage i 1905 med henblik på at fremstille kvalitetscykler.

Gennem årene har de haft fokus på at udvikle cykler, der dels bygger på deres historie, men også på tidens trends. Du finder derfor både klassiske cykler, moderne cykler og special-editions i retrodesign fra denne cykelproducent.

Kildemoes cykler

I over 70 år har danskerne haft mulighed for at købe cykler fra Kildemoes. Fabrikantens mål er at fremstille cykler, der ikke bare skal ses som et transportmiddel, men som også skal udtrykke cyklistens personlige stil.

Kildemoes lægger vægt på at producere cykler, der kan holde til det danske vejr hele året rundt. De brander sig på, at de laver cykler til hele familien. Derfor har de blandt andet lanceret en elcykel, der kan benyttes af den ældre generation, hvor det kan være svært at have kræfterne til at cykle.