Sponsoreret

Du har helt sikkert oplevet, at dit sportstøj på et tidspunkt kommer til at lugte så meget, at lugten ikke forsvinder efter en vask. Det er rigtig ærgerligt at skulle smide sit favoritsportstøj ud, fordi det er blevet så ildelugtende, at det er en pestilens for dig selv og dine omgivelser.

Men hvad kan du egentlig gøre for ikke at få ildelugtende sportstøj? Der er heldigvis muligheder for at sørge for, at dit sportstøj, der har fulgt dig i tykt og tyndt, kan forblive lugtfrit.

Et vidunderligt middel til sportstøj

Når du vil forebygge lugtgener i dit sportstøj, kan du ty til at bruge produkter fra Nikwax. Nikwax har udviklet produkter, som kan sikre, at dit træningstøj ikke kommer til at lugte grimt, når du sveder i det.

Det er nemt at bruge disse produkter, da du bare skal lægge dit træningstøj i vaskemaskinen sammen med Nikwax Base Wash. Dette produkt forebygger, at tøjet kommer til at lugte samtidig med, at tøjet bliver i stand til bedre at transportere sveden og at tørre hurtigere.

Endnu et gode, ved produkterne fra Nikwax, er, at de er vandbaserede og miljøvenlige, så du kan trygt bruge dem.

Har du problemer med andet?

Hvis du har brug for, at dine sko skal være vandtætte eller at soveposen, jakken eller andet skal imprægneres, så findes der et stort udvalg af produkter fra Nikwax også til disse formål. Du kan for eksempel glæde dig over, at deres spray til sko gør dine sko vandtætte, men stadig sørger for, at dine sko er åndbare.