Sponsoreret

Som mand er der mange ting, du kan bruge dine stærke hænder til. Det kan være, at du finder glæde i at bygge og forme med træ, eller at du er fiks med en skruetrækker i hånden og et maskineri, der skal fikses.

Mange mænd tænker ikke over, at deres gode evner inden for bygning, reparation og vedligeholdelse kan overføres direkte til DIY-projekter.

Til manden, der ikke ved, hvad DIY er, kommer her en kort forklaring. DIY kan oversættes direkte til ”gør det selv”. Derfor er DIY-projekter altså gør-det-selv-projekter.

Her kommer nogle bud på DIY-projekter, der er lige til højrebenet for dig, som er mand.

Konstruér din egen cykel


Hvis du er glad for at cykle og måske endda er racercykel kører, er det helt oplagt, at du går i gang med at lave din egen cykel helt fra bunden. Det kræver tålmodighed, snilde og de rigtige materialer.

Du skal skaffe dig et mtb styr carbon, som er en komponent som du skal bruge til rettet på din cykel. Derudover kan det være, at du skal have hjælp til at få lavet hjul til din cykel, eller at du køber et færdigt hjulsæt. Det sjove er heldigvis, at du stadig selv er med i design processen.

Lav din egen computer

Man skulle ikke tro det, men det er faktisk muligt at lave en computer helt fra bunden. Hvis du er en mand, der elsker at game, er det nok lige noget for dig. Når du selv laver din computer, kan du designe den efter det, du gerne vil bruge den til. Hvis du vil kunne trække de helt tunge spil downloadmæssigt, kan du sagtens lave den, så du har mulighed for det.

Alle delene til kan du købe hjem på nettet – bare husk at delene skal kunne tale sammen.