Sponsoreret

Har du flere gange overvejet om leasing er en god ide for dig? Så skal du læse med lige her, hvor du kan læse mere om, de mange fordele der for eksempel er ved Audi erhvervsleasing, vel og mærke hvis det er en Audi du er ude efter. 

 

Hvad er erhvervsleasing?

Har du en virksomhed, måske er du selvstændig med flere ansatte. Vil du på samme tid gerne sørge for at alle i virksomheden er godt kørende i en Audi, så kan du med fordel vælge at lease bilerne. 

 

Værd at vide om erhvervsleasing

Der er mange omkostninger forbundet med en bil, og det smarte ved at lease er, at alle de involverede omkostninger, bliver samlet som en fast månedlig ydelse, som både er gennemsigtig og nem at overskue. 

 

Fordele ved at lease en firmabil

Der er mange gode fordele, hvis du i stedet for at købe en eller flere firmabiler, vælger at lease dem. Ved at lease er der blandt andet disse fordele: 

 

  • En fast månedlig ydelse
  • En lav købspris
  • En stor fleksibilitet
  • samt et godt økonomisk overblik

 

Der er mange mennesker, der i dag vælger at lease. Det er nemt og overskueligt, både som virksomhedsejer og privatperson. Og er du til og med en person, der gerne vil skifte bilen ud ofte, så er leasing helt klart værd at overveje. Du slipper nemlig for at stå med alle bekymringer og udgifter der er forbundet med at sælge bilen, når det er er tid til en ny.