Sponsoreret

Golf, det ved man, hvad er. Men har du mon nogensinde hørt om Disc Golf? Disc Golf er ikke bare golf med en almindelig golfbold. Nej! Disc Golf er golf med en vaskeægte frisbee. Havreholm Klatrepark giver dig mulighed for at prøve golf på nye måder.

 

Hvis du kan lide at kombinere gode naturoplevelser med sjov, leg og ”sporty” aktiviteter, så er Havreholm Klatrepark lige stedet for jer. Havreholm Klatrepark udgør nemlig ikke bare 4 forskellige klatrebaner og en kæmpe svævebane. Klatreparken, der ligger i nærheden af København, giver dig også mulighed for at spille disc golf.

 

Måske har du prøvet det før? Måske har du aldrig prøvet at spille disc golf. Uanset om du har prøvet det eller ej, så er disc golf for alle. Mange er ikke særligt øvede i denne måde at spille golf på, hvorfor spillet ofte giver mange gode muligheder for grin og samvær. Det er en sport, man finder fodfæste i fællesskab med hinanden. Derfor er det et perfekt sted at tage vennerne eller familien med på tur, hvis man er ude efter et godt grin og en anderledes aktivitet.

 

Disc Golf kan både være en sjov ryste sammen aktivitet som en slags teambuilding med kollegaerne eller som aktivitet til et polterabend. Lad disc golf udgøre aktiviteten til jeres næste event, så er du garanteret en sjov time fyldt med konkurrence og udfordring, der styrker fællesskabet i flokken.

 

Kom helt tæt på naturen

Når man spiller disc golf i Havreholm Klatrepark, så kommer man helt tæt på naturen. Banerne befinder sig under de populære klatrebaner, som klatreparken i Havreholm er særligt kendt for. Hvad gør mere glad end at være aktiv i naturen i fællesskab med andre? Alt dette kan du kombinere med disc golf under træerne i Havreholm Klatrepark.