Sponsoreret

Mangler værkstedet ekstra arbejdsplads i håndhøjde, kan du hos AJ Engros finde et stort udvalg af arbejdsborde samt tilbehør dertil. Klik her og find det helt rette udstyr til dig og dine kolleger.

Kvalitetsborde i flere mål

AJ Engros har et sortiment af værkstedsborde, og det er muligt at finde lige præcis den højde og bredde, der passer til det arbejde, det skal bruges til. Af længder fås lidt fra 1200 mm til 2000 mm, så der er plads til småt og lidt større arbejde. De forskellige mål gør det muligt at have ordentlige arbejdsforhold for kroppen. Udvalget af borde er alsidigt. Du kan få ganske enkle filebænke med linoleumsbelagte bordplader, med dets tunge vægt er det er det et robust bord, der tåler lidt af hvert. Er der også brug for en bedre orden på værkstedet, kan du også få borde med indbyggede skuffer og skabe med hylder. Dermed får du altså ikke bare et arbejdsbord, men også opbevaringsplads til diverse værktøj eller måske papirer, der ellers ikke er til at finde hoved og hale i.

Ekstra opbevaringsmuligheder

Har du allerede et værkstedsbord, kan du også finde tilbehør dertil. Blandt andet finder du skuffesektioner i forskellige størrelser, der kan aflåses til private papirer, ligesom du kan få underhylder til en filebænk, hvis du mangler ekstra opbevaringsplads. I over 20 år har AJ Engros været til som en familiedrevet virksomhed, hvilket jo betyder, at der bag produkterne er medarbejdere mange års erfaring, som ved, hvad de har med at gøre. Derfor kan du trygt handle værkstedsborde og tilbehør hos virksomheden