Sponsoreret

Frederiksdal Klatrebane er det perfekte sted for hele familien, hvis I vil have nogle sjove oplevelser udendørs.

Til Tops Frederiksdal er en klatrepark, der ligger ved Virum, tæt på København og Nordsjælland. Her er der tre baner i forskellige niveauer, der er inddelt med forskellige forhindringer i varierende højder, så banerne passer til alle.

Den grønne bane, som er den letteste, holder sig mellem 3 og 7 meters højde. Hvis I er klar på lidt større udfordringer, så skal I vælge blå bane, som blandt andet har en 114 meter lang svævebane som en af forhindringerne i 5-11 meters højde. Den sværeste baner er den røde bane, hvor I vil skulle klare forhindringer i op til 15 meters højde, hvor man virkelig mærker højderne og et sus i maven.​​

En tur i klatreparken er hen heldagsoplevelse, for I kan også tilbringe tid i den skønne omgivelser, hvor der eksempelvis er et bålsted, hvor I kan tilberede jeres mad, når I er færdige på banen.

Så hvis du er på udkig efter sjove oplevelser i København, så er du kommet til det rigtige sted, for en dag i klatreparken byder både på fysiske udfordringer, et sus i maven og en dejlig oplevelse, der skaber gode minder, som du og din familie kan se tilbage på.