Sponsoreret

Som en garvet Tinder-rytter er du sikkert godt og grundigt træt af kedelige kaffedates og monotone gåture. Så spændende er det heller ikke at vide, hvor din date har gået på gymnasium eller, hvad deres mor laver.

 

Men kærligheden kommer sjældent dumpende ned i skødet. Du bliver nødt til at gøre en indsats, og nogle gange tager det mange dates, før du finder den rigtige.

 

Hvis du vil undgå at skulle igennem den samme passiar, hver gang du får et match, kan det være en god idé at tage på en action-date. Her kan du og din date få en fed oplevelse og noget andet at tale om.

 

Rulleskøjte-disco

Rulleskøjte-disco er et firser fænomen, som er på tilbagetog. Her kan du og din date kører rundt i cirkler på en bane bade i refleksionen fra en discokugle, mens I synger med på Earth, Wind and Fire’s udødelige klassikere.

 

Du skal ikke være bange for at se dum ud i rulleskøjte. Der er et hav af fede side-by-side rulleskøjter derude på markedet.

 

Klatring

Klatring må være blandt de mest populære sportsgrene derude for tiden. Alle klatrer! Det er helt fantastisk træning, da det træner din core langt bedre end nogen yoga-time.

 

Klatring varierer meget i sværhedsgrad. Som en date kan du derfor booke en time på en nemmeste bane.

 

Faldskærmsudspring

Vil du teste din date til det yderste, skal du foreslog at prøve faldskærmsudspring. Det er en udfordring, der helt sikkert får jeres adrenalin helt i kog. Jeg vil næsten love dig, at I ikke kommer til at sidde og snakke om, hvor I har gået i gymnasium, mens I sidder i flyet og holder øje med højdemåleren, som fortæller, hvornår det er tid til at springe.

 

I har også noget at snakke om, når I lander.