Sponsoreret

Nyder du en tur i haven, i skoven eller nyder du bare at have en aktiv hverdag, så ved du sikkert også hvor vigtigt det er at have det helt rigtige tøj på. Det gælder yderst som inderst, og med et par JBS-underbukser inderst inde, er du sikker på at alt er som det skal være, og at du ikke kommer til at fryse.

JBS har i mange år været blandt de foretrukne mærker, når der skal vælges undertøj af den kvalitetsbevidste mand. Det gælder både underbukser, men også undertrøjer, tights, undertrøjer og endda nattøj. Her er kvaliteten sammen med det moderne design, altid i orden, hvilket har stor betydning for de mænd, som nyder at leve en aktiv hverdag.

Hos den populære online shop Intimo.dk, finder du et stort udvalg af lækkert undertøj fra det anerkendte brand. Men undertøj til mænd er ikke det eneste den populære online shop byder på, for i udvalget finder du også undertøj og strømper til både kvinder, børn og babyer.

 

JBS til enhver mand

Handler du hos Intimo.dk så kan du altid forvente en hurtig levering. Oftest bliver dine nye underbukser afsendt allerede samme dag, og det betyder at du allerede kan nyde dine nye underbukser 1 eller 2 dage efter din bestilling. Skulle det ske at du, af den ene eller anden grund, ikke kan passe dit nye undertøj, så har du ikke mindre end 365 fuld returret.

Leder du efter underbukser eller andet fra JBS, så kan du se det store udvalg på Intimo.dk allerede i dag.