Vær ikke telefonens tjener, lad telefonen tjene dig

Sponsoreret

Særligt virksomheder med et større markede og med kontorer i forskellige lande eller landsdele kan have god gavn af telefon-konferencer, hvor man både kan se hinanden og se på materialer sammen.

Men hvad nytter avanceret udstyr til samarbejde hvis der er støj på linjen eller i omgivelserne, eller hvad hvis der ikke kan etableres forbindelse? Så er storskærmen til telefon-konferencen ikke meget værd.

Et stabilt og driftsikkert telefon-system er alfa og omega for langt de fleste virksomheder. Nogle er meget tydeligt afhængige af telefonen som redskab, det gælder hvadenten det drejer sig om headsets og omstilling til et komplet telemarketing-bureau eller om mobil omstilling til den mindre eller agile virksomhed.

L-e.dk tilbyder skræddersyede løsninger for telefoni til erhverv, og skræddersyer alle løsninger til de behov den enkelte virksomhed har eller forventer at få. Hvis en virksomhed er i tvivl om vækst-forventninger kan man også benytte hostede, det vil sige lejede, løsninger, hvor driften klares andetsteds, og telefon-løsningen kan vokse i samme tempo som virksomheden. Endelig kan der være særlige behov til telefonerne som følge af virksomhedens indretning. I åbne kontormiljøer kan der ofte være høj støj og uro omkring den enkelte medarbejder. Dér skal telefon og headset kunne sikre nærvær ind i telefon-samtalen. Det kan man blandt andet gøre ved hjælp af støjdæmpende headsets.

For den rejsende direktør eller sælger er det vigtigt at kunne tilgå vigtige informationer også på farten, og det er vigtigt at kunne viderstille opkald til næste led i rækken, så der ikke tabes salg og muligheder på gulvet.