Sponsoreret

Vi ved alle sammen, at det ikke er sundt at ryge. Uanset om du dyrker sport på højt niveau eller på hobbyplan, kan det være en god idé at stoppe med at ryge.

Rygning kan nemlig føre til en dårligere kondition, hvilket ikke er optimalt, hvis du elsker at motionere og dyrke sport. Dog bør du aldrig give dig i kast med denne proces medmindre, at du selv er helt indstillet på det. Det er første skridt til at ende med et succesfuldt rygestop.

Gode råd til et rygestop

Planlægning er altafgørende

Vil du gerne stoppe med at ryge? Så sørg for, at du planlægger det. Er det blot en spontan beslutning, kan det være nemmere at falde i fælden igen. Lav derfor en plan, som hjælper dig med at komme i mål. Start med at vælge en dato, hvor du stopper med at ryge og ryk den ikke.

Prøv en e-cigaret

Til at starte med kan rygetrangen føles meget stor. Er du ikke klar til at slippe det helt, kan det muligvis være, at en e-cigaret er noget for dig. Vælger du at investere i en e-cigaret, skal du ligeledes bruge noget e-væske. Der findes mange e-væsker med forskellige smage, så du kan vælge din favoritsmag.

Sæt rygestoppet i gang med en du kender

Ønsker et af dine familiemedlemmer eller en god ven også at stoppe med at ryge? Hvorfor så ikke gøre det sammen? På den måde kan I støtte hinanden, motivere hinanden samt snakke sammen, når det er hårdt.