Sponsoreret

Med et rullebræt fra bObles, har det aldrig været sjovere eller nemmere at aktivere dit barn. Dit barn vil blive udfordret på både balancen og motorikken med rullebrættet.

Dit barn ligger på maven, på det store skumbræt med rullehjul under, der suser henover stuegulvet derhjemme. Tumlebrættet, giver dit barn en stor oplevelse af frihed og stimulerer alle sanserne. Uanset, hvad dit barn foretager sig på et rullebræt fra bObles, så er der nok af udfordringer i vente. Motorikken hos barnet bliver trænet på en sjov og underholdende måde. Brættet er med til at styrke rygmuskulaturen, når børnene enten sidder eller ligger på brættet. Børnene får ligeledes en større kropsforståelse gennem træning af de grundmotoriske elementer, såsom at ligge på maven, rulle, kravle, stå, gå, hoppe og balancere.

På monito.dk sælger legetøjsbutikken det populære rullebræt fra bObles. Brættet kommer i fire forskellige farver, der inkluderer grøn, pink, blå og lilla.

International anerkendelse

BObles har modtaget international anerkendelse og flere designpriser, der sætter rullebrættet helt i toppen af legetøj til småbørn. Det er ikke kun internationale priser rullebrættet har vundet, men også flere fysioterapeuter har hyldet produktet på, hvordan det udfordrer og stimulerer børnenes motorik.

Rullebrættet kan let kombineres med andre tumlemøbler fra bObles, der udfordrer børnene på endnu flere måder. De andre elementer og møbler er også at finde blandt monito.dk’s store udvalg. Skumbrættet, der er lavet i hånden og som er 100 procent fri af farlige ftalater, er let at rengøre og sætter ingen slidspor i hjemmet.