Sponsoreret

Der findes i dag mange forskellige slags golfbolde, og er du en af de mange, som er faldet for den populære sport, så er du sikkert også bekendt med, at mange af dine dyre golfbolde ender som søbolde i vandet, eller at de forsvinder i naturen.

For mange golfspillere ender mange golfbolde nemlig med enten at blive væk i naturen eller at forsvinde i ude på det dybe vand. Det kan i længden blive en dyr fornøjelse, fordi du hele tiden er nødt til at investere i nye golfbolde. Men tabet af golfbolde går ikke alene ud over din pengepung, de går på samme tid også tabt i naturen, og det er ikke godt for miljøet.

Millioner af golfbolde går tabt

Hvert år i Danmark anslås det, at flere millioner af golfbolde forsvinder ud i naturen, og mange miljøforkæmpere er bekymrede for, at golfboldene vil blive en tikkende bombe af kemikalier på sigt. Vælger du at bruge en såkaldt søbold fra Jyske Golfbolde, får du en golfbold som er samlet op i naturen. Bolden er renset, og der er derfor en del penge og spare, hvis du vælger at bruge en søbold.

Da søboldene er opsamlet i vandet og i naturen, betyder det, at du kan vælge mellem flere forskellige slags bolde. Her er blandt andet golfbolde fra Brigdestone, Callaway og Pinnacle, som alle er inddelt i forskellige grader. Graderne består af Grade A, B og C. Grade A er de bolde, som kun har få brugsmærker, hvor B og C er brugt mere og har derfor et større slid på overfladen.