Sponsoreret

Fra lidt over 1 Ton og op til 50 tons kan en donkraft løfte for dig. Donkrafte findes i hujervis af modeller afhængig af hvad og hvordan du forventer at løfte! Modellerne inkluderer lav model, højtløfter, saksedonkraft eller flaskedonkraft.

Der findes donkrafte til ethvert formål og når du skal vælge een er det selvfølgelig særligt vigtigt at vide omtrent hvor meget vægt den skal kunne klare, så du ikke kommer til at belaste en for lille model. Det er selvfølgelig også vigtigt at vide om donkraften skal have sin faste plads på værkstedet, eller om du vil have den med i bilen. Hvis du forventer at transportere donkraften er det formentlig en saksedonkraft du skal have fat i. Er det en traktor eller en mercedes der skal løftes, for eksempel for at klare en punktering eller skifte dæk, så er det formentlig en donkraft højtløfter der vil være brug for. Du kan også få donkrafte til gaffeltrucks.

En donkraft vejer også selv lidt, hvilket selvfølgelig også er godt at være opmærksom på. Der findes letvægtsmodeller i aluminium og en flaskedonkraft der kan løfte op til 50 tons vejer for eksempel 35,5 kilo, mens en transportabel donkraft til luft, der kan løfte op til 2 tons, vejer 17 kilo.