Sponsoreret

Er din hverdag blevet vendt på hovedet efter en hjerneskade, ulykke eller sygdom, der har forandret dit liv? Måske er der en af dine nære der har behov for hjælpen til at finde overskuddet til at kunne tilrettelægge sin hverdag? Eller måske vil du gerne arbejde din vej tilbage mod livet du havde før? Så er neuro rehabilitering en mulighed for dig.

Hos Vejlefjord rehabilitering er man specialister indenfor Neuro rehabilitering for voksne. Med en enorm faglig viden og specialisering indenfor området er du i gode og trygge rammer. Hverdagen efter et hovedtraume kan være hård, hvis ikke man har de rigtige hjælpemidler til rådighed. Mange personer oplever svære fysiske og mentale funktionsnedsættelser, der blandt andet kan være kommunikationsvanskeligheder eller lammelse i dele af kroppen.

Et skræddersyet team, der vil indfri dine behov

Indgå i et stærk behandlerteam af neuropsykologer, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker, logopæder eller andre specialister afhængig af behovet. Efter aftale vil et team blive skræddersyet til at kunne hjælpe dig eller din nærmeste tættere mod målene du gerne vil efterkomme. I et tæt, tværfagligt samarbejde med fokus på progression vil der være mulighed for at forbedre udfordringerne der forekommer i hverdagen. Formålet er at man kan klare sig bedst muligt fysisk, kognitivt, emotionelt og socialt efter genoptræningen.

Et fælles projekt i samarbejde med dine nærmeste

I løbet af perioden med neuro rehabilitering, vil der være mulighed for at inddrage børnepsykologer i forhold til patienternes børn eller andre pårørende, der kunne have behovet for at drøfte processen.