Sponsoreret

Måske har du ikke den store viden indenfor trailere? Her er et nemt overblik for dig. Boogtietraileren er for dig, der ønsker at fragte møbler, jord eller andet nemt og hurtigt.

De funktionelle og praktiske trailere gennemsyrer trailerforum. Her kan du blandt andet finde boogietrailer, maskintrailer og tiptrailer. De fås i holdbart materiale som aluminium og stål, der er behandlet med intensivitet, som gør at det gode håndværk er i fokus.

Hvad kan en boogietrailer?

Boogietrailerens lasteevnen varierer, men den stærkeste kan bære helt op til 2915 kilo. Du vil ikke have problemer med at fragte møbler, sand eller værktøj i denne trailer.

Meget populær er den 2 akslede boogietrailer, med gitter rundt om sig. Alle fire sider kan ligges ned, så der er nemt at læsse og aflæsse, uden at møbler eller andet bliver ridset.

God til det næste flytteprojekt

En trailer er altid en god idé, når møbler skal fragtes, byggerod skal fjernes eller jord flyttes fra haven. Med er kraftigt klapbart næsehjul, aftagelige hjørnestolper, stålskærme ig indbyggede surringsøjer er du stillet godt med din næste trailer. Modellen Variant Pro-Line 2018 P3 er en robust trailer, der er nem og sikker at køre. De kraftige bremser går igen på alle modellerne og er fra en af Europas førende kæder.