Sponsoreret

Når vinteren er over os, er det vigtigt med varmt og åndbart løbetøj. Det kan du få hos Packyard, der blandt andet har et udvalg af Newlines Halo-kollektion.

Det er blevet vinter, og det betyder kolde dage, hvor solen ikke titter særlig meget frem, og hvor temperaturen hurtigt sniger sig under frysepunktet. Hvis du er en af dem, der stadig godt kan lide en frisk løbetur, selvom det er koldt udenfor, så er det utrolig vigtigt, at du til gengæld skaffer dig noget ordentlig løbetøj, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Noget af det, du især skal kigge efter er noget løbetøj, der både er varmt nok til at du kan holde varmen, men som stadig er åndbart, sådan at varmen ikke bliver holdt inde og tøjet dermed bliver vådt, fordi du sveder.

Et af de brands, der er især er gode til at lave både varmt, åndbart og funktionelt løbetøj er Newline. De er efterhånden et utrolig kendt brand, når det gælder sportstøj, og de har gjort det siden 1981, hvor Helge Petersen, der er stifter af brandet, hang i faldskærm, da han fik en ide til at lave løbetøj i netop faldskærmstof, fordi det gik op for ham, at hans dragt var våd, mens faldskærmen var tør.

Helge Petersen har en baggrund i det danske jægerkorps, hvor han både lærte alt om militærteknisk præcision, og hvor han også fik masser af erfaring med løb, og det tog han med sig, da skabte Newline.

Halo Newline er inspireret af undertrøjer brugt i militæret, og det er produceret i det klassiske militærtekniske vaffelstrik og i 100 procent polyester, hvilket gør, at det er super åndbart, fugttransporterende og hurtigttørrende. Du kan se det store udvalg og læse meget mere om hvert enkelt produkt på Packyard.dk.