Sponsoreret

Drømmer du om at komme ud på havet, men mangler en god sejlbåd, der kan give dig de kvalitetstimer, du savner? Hos Reese Marin finder du et stort udvalg af brugte sejlbåde, og der er stor chance for at finde lige præcis den, der passer til dine ønsker.

Professionel rådgivning

Reese Marin er en virksomhed, der består af yderst kompetente medarbejdere, der er drevet af et hold entusiaster ud over det sædvanlige. I Aabenraa finder du hovedafdelingen, hvor du kan kigge forbi og udforske sortimentet. Uanset om du søger sejl- eller motorbåde er der stor mulighed for at finde lige præcis den båd, du søger, og kigger du forbi, er du garanteret faglig rådgivning af en virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for bådbranchen både i ind- og udland. Derfor kan du trygt stole på, at du møder stor kompetence, hvad end du er vant til at opholde dig på havet, eller er ny på området.

Et trygt salg

Når du aflægger besøg hos Reese Marin i Aabenraa, vil du blive mødt af stor professionalisme. Sejbådenes tidligere ejere har trygt valgt netop denne virksomhed grundet den store kompetence og tillid. Når bådene kommer ind, sørger medarbejderne for at klargøre dem, ligesom de udstilles både indendørs i bådcenteret og på marinaen, hvor der holdes godt øje med dem. Overvejer du at gøre et køb, er du sikret en kvalitetsbåd, der lever op til krav om produktionscertificering og metoder, og så kan du regne med et gnidningsfrit køb, hvor både du og Reese Marin opnår en god oplevelse.