Sponsoreret

At dykke er en rigtig spændende hobby, der giver dig en masse fantastiske oplevelser. Men hvis du aldrig har dykket før, kan det godt være lidt overvældende at komme i gang. Her kan du blive klogere på, hvordan du bedst starter med at dykke.

Find andre med samme interesse

Ligesom så mange andre hobbyer, er det altid sjovest sammen med andre, der har samme interesse. Derfor er det en god idé at finde en dykkerklub, hvor du kan indmelde dig. Her kan du også få lov til at prøve det af, for at se om det overhovedet er noget for dig. Det er også en fordel at lære af professionelle, der ved, hvordan man skal gøre, så du bliver endnu bedre hele tiden. De fleste klubber tilbyder prøvedyk, hvis du aldrig har prøvet det før. Det er en god måde at blive klogere på, om du har lyst til at blive ved med at dykke.

Det rigtige udstyr

Dykning kræver en del udstyr, men bare rolig, det er ikke nødvendigt at købe iltflaske, iltmaske osv. I de fleste klubber er det muligt at låne det meste udstyr. Og hvis du er meldt ind i en dykkerklub, har de helt sikkert en masse du kan låne og prøve af, før du køber dit eget. Hvis du bliver grebet af at dykke, kan du selvfølgelig godt købe dit eget som fx svømmefødder, briller og våddragt. Men vent med de helt store og dyre ting, til du er sikker på om dykning er noget for dig.