Sponsoreret

Hvis du kunne tænke dig nogle enkle, stilsikre og tidløse smykker, så skal du gå efter noget fra Georg Jensen. Det kan du få hos Brodersen+Kobborg.

Du finder nærmest ikke et mere klassisk brand end Georg Jensen. Det er så dansk, stilrent og klassisk, som det bliver, og hvis det er den stil, du bedst kan lide, så skal du helt klart se det store udvalg af Georg Jensens mange smykker, der varierer i stil og udtryk.

Georg Jensen smykker fokuserer på det tidløse og æstetiske design og de forener funktionalitet og skønhed. De har gennem deres tid haft en rigtig god evne til at spotte og engagere masser af designtalenter, der kunnet bidrage med deres ideer.

En af de kollektioner, som Georg Jensen især er blevet verdenskendt for, er Marguerit-smykkerne. De klassiske øreringe, ringe og halskæder, der forestiller en smuk marguerit-blomster.

Georg Jensen har eksisteret i over 100 år og er efterhånden blevet kendt som en af Skandinaviens førende smykkedesignerhuse. De har gennem de sidste mange år markeret sig som et stil- og luksusikon, som er beundret over hele verden.

Brodersen + Kobborg er stolte forhandlere af Georg Jensens smykker. De står klar til at vejlede dig bedst muligt, da noget af det, de vægter højt, er at personalet løbende uddannes. De har også altid de nyeste af Georg Jensens smykker.