Verdenskendte luksus ure fra Omega – Der kan holde til noget

Sponsoreret

Fuldendelse og perfektion. Det er, hvad Omegas logo står for, og det er en klar beskrivelse af de mange luksus ure fra det verdenskendte brand. Som det første, og ikke mindst det hidtil eneste, ur, der har besøgt månen, er kvaliteten ikke at tage fejl af.

Et historisk kvalitetsur

Uanset om du er til sport og fart, vand og dykning eller bare ønsker ur til hverdagen, så kan du hos Swisstime finde et ur, der passer lige præcis til det, du påtænker at bruge det til. Siden sin grundlæggelse i 1848 har det schweiziske ur vundet indpas på verdensplan, og det er der ikke noget at sige til med den eksklusive kvalitet. Netop kvaliteten og også populariteten er yderligere blevet bekræftet ved George Clooney og karakteren James Bonds brug af urene.

Til sport, hverdag og finere brug

Hos Swisstime finder du et bredt udvalg af Omegas luksus ure. De har alle særlige egenskaber. Du kan blandt andet finde nogle, der er vandtætte, har dato, helium ventil og automatisk optræk eller andre med ekstra tidszone. Så uanset om det er til sports- eller dagligdagsbrug, så kan du finde det ur, der passer præcis til dig. Foruden de forskellige egenskaber, fås de i forskellige materialer som stål, sort keramisk eller titanium med keramisk lünette. Herudover er der selvfølgelig også forskellige remme og farver at vælge mellem. De forskellige elegante designs og ikke mindst de helt unikke egenskaber og kvaliteter gør urene anvendelige til både hverdag og finere brug, hvor de kan fuldende et helt perfekt look.