Sponsoreret

Mangler I hjælp til at styre forandringsprocesserne på en god måde internt i organisationen? Alle steder, hvor der er ledere, er det vigtigt, at de er godt uddannede og ved, hvordan de skal få deres organisation i den rigtige retning. Det kan Stifinders programmer hjælpe disse ledere til.

Når man er en organisation, så er det vigtigt med gode ledere, og så er det vigtigt at kunne gennemgå forandringer, når det er tiltrængt, uanset hvilke forandringer der er tale om.

Forandringsledelse handler om at have de rigtige redskaber til at lede strategiske udviklings- og forandringsprocesser. Det kan lyde tørt, men det handler ganske enkelt om, at når en organisation, det være sig en arbejdsplads, en sportsklub eller noget tredje, skal tage beslutninger om, hvilken retning de skal i, så er det vigtigt, at organisationens ledere er trænede i at føre deres organisation i den rigtige retning på en god måde.

Alt dette er noget, der kræver træning. For det er ikke altid lige let at vide, præcis hvilken retning, man skal gå i som organisation, og hvordan det gøres bedst, for at forandringerne bliver inkorporerede på den bedste måde og uden for meget forvirring.

Stifinder har lavet lederudviklingsprogrammer siden 1994, og de er derfor meget erfarne på området og har haft mange store virksomheder i gennem deres programmer. Derfor har de masser af viden om, lige præcis hvad det er der virker for forskellige organisationer, og de laver skræddersyede lederuddannelser, alt efter hvilken organisation, I er, så hvis I er interesserede, så kan I ringe og høre om de tilrettelagte forløber hos Stifinder.