Sponsoreret

Med topkarakterer på trustpilot i tilfredse kunder, den bedste service, lynhurtig levering og stærke priser, er playgames en hjemmeside man ikke kan komme udenom. Som en af Danmarks førende forhandlere af computerspil og CD keys, har vi altid gode tilbud at hente på hjemmesiden.

Vi har spil til mange platforme bl.a. Nintendo switch, Windows store, Steam, Origin, Battle.net, Xbox one og Uplay. Nyd at du kan købe alle dine computerspil på én side. Hvis du ejer en MAC computer, behøver du ikke at fortvivle. Vi har et kvalitetsrig udvalg for enhver smag, med både family/party, racing og stragety/sim spil. Se mere her.

Vi tilgodeser vores kunders efterspørgsler, ved at sørge for evig fornyelse af spil. Find bl.a. Football Manager 2019, Ace Combat 7 og Tales of Vesperia. De kan alle downloades digitalt på blot nogle få minutter.

Med vores enorme udvalg er alle genrenerne repræsenteret. Hvad enten du er til actionspil, adventure, sport, shooters, indie-titler eller RPG’er. Oplev elskede og tidsløse klassikere som Counter Strike, GTA og The Sims. Du kan se de mange spil vi udbyder i vores menulinje øverst på siden. Vi anbefaler at du undersøg kategorier som: kommer snart og seneste nyt, for at få inspiration til dit næste spil.

Hvis du ikke er typen der har den store kendskab til diverse spil og CD keys, kan du også vælge at købe et gavekort til vores hjemmeside. Køb gaven til ham der aldrig ønsker sig noget, ved at vælge et gavekort på enten 100, 200 eller 300 kr. Du kan printe selv, eller sende det på mail på en selvvalgt dato.

Her hos playgames indgår du i et professionelt samarbejde hvor det fagmæssige er i top. Du har som kunden, alle fordelene i vores samarbejde med vores lynhurtige levering, gode spil og billige priser. Vi kan stå indenfor gennemarbejdede og stærke produkter, der vil leve op til dine forventninger.

Se mere her