Tre sportsgrene du skal prøve, hvis du elsker dans

Sponsoreret

Overvejer du at begynde til en ny sportsgren, men kan du ikke helt finde ud af, hvad det skal være? Hvis du er vild med dans, så er der flere muligheder for at få noget god motion. Vi har her samlet tre eksempler på sportsgrene, hvor der er danseelementer, så du kan få bevæget kroppen. Det spænder fra de mere rolige og kontrollerede bevægelser til de mere vilde og frie. Tag et kig på listen og overvej, om nogle af dem er noget for dig.

Yndig og kontrolleret til ballet

Hvis du altid har drømt om at gå til ballet, så er det nu, du skal prøve det af. Og det er ikke kun for eliteudøvere. Man kan være med på alle niveauer. Alt du skal sørge for er at finde noget ballettøj, der passer præcist til dig, og så finde et sted nær dig, hvor du kan få en prøvetime.

Fart og kontrol til standarddans

Drømmer du længselsfuldt om også at blive svunget rundt på dansegulvet, når du ser Vild med dans, så prøv at gå til standarddans. Der findes mange forskellige hold, nogle helt ned til få timer, så der er mange muligheder for at prøve det af.

Fri og masser af bevægelse til zumba

Er du mere til bare at få sved på panden og ryste kroppen, så er zumba den helt perfekte sport for dig. Du kan træne det mange steder i alt fra sportsklubber til fitnesscentre.