Tre ting som sportsmanden har i sit klædeskab

Sponsoreret

En sportsmand er betegnelsen af en, der dyrker regelmæssigt sport, er interesseret i diverse sportsgrene og følger dem nøje, når de er på skærmen, og som går op i godt sportsudstyr.

Han er altid på jagt efter de nyeste smarte gadgets på markedet, og vil gerne prøve det hele af. En sportsmand er meget opsøgende og bruger meget tid på at finde det helt rigtige udstyr.

Hvide tennissokker 

Enhver sportsmand har utvivlsomt en skuffe fyldt med hvide, bløde tennissokker. Den smarte sportsmand har for længst regnet ud, at de hvide tennissokker er gode til alle slags sports. Om han cykler, spiller fodbold, løbetræner eller styrketræner – så har han en god bunke af de hvide sokker i klædeskabet.

Skoovertræk 

Hvis sportsmanden også er en cykelmand, så har han helt sikkert smarte skoovertræk til cykling, som han tager over sine cykelsko. Skoovertrækket beskytter nemlig skoene og luner samtidig hans fødder og ankler på de kolde cykelture.

Smartwatch

Han har helt sikkert også et ur, som har en helt masse smarte funktioner. Uret kan tælle hvor mange skridt han har taget i løbet af dagen, hvor mange kilometer han har bevæget sig og hvor hurtigt. Uret kan også fortælle hvor mange kalorier han har forbrændt, og hvad hans puls har været.

Uret sidder måske limet til hans håndled, men hvis ikke, så tager han det sikkert på, når skal udøve sin sport. 

En vindjakke

En vindjakke er helt essentielt for sportsmanden. Vindjakken holder ham varm på selv de mest koldeste ture, fordi den lukker alt den kolde vind ude. Han har måske endda flere vindjakker, så han kan skifte lidt imellem dem. Det ville ikke være en overraskelse, hvis han bruger vindjakken til almindeligt daglig brug, og ikke kun til når han laver sin sport.