Sponsoreret

Hiv et år ud af kalenderen med et ophold på teaterlinjen på Øse Efterskole, der kommer til at udfordre og udvikle dig som person.

Placeret i Vestjylland, tæt på Varde, ligger Øse Efterskole. Her tilbyder efterskolen en teaterlinje, til alle dem, der går rundt med en skuespiller i maven. Med et år på teaterlinjen, får eleverne mulighed for at udvikle deres talenter inden for skuespil og sceneoptræden. Der arbejdes målrettet med dans, retorik, monologer, tekstskrivning, teaterproduktion og meget mere.

Undervisningen, der foregår i skolens teaterhus, er fokuseret på vær enkelt elev får udviklet sit talent, bliver klogere på teatrets virkemidler, bliver en bedre skuespiller og udvikler sig som menneske.

Når eleverne ikke er travlt optaget af spotlight og scenografi, så tager man som elev på teaterlinjen på studietur til en europæisk storby for at lære og opleve, hvordan teaterscenen ser ud i den pågældende storby.

Skolen og eleverne opsætter flere stykker i løbet af året, og i foråret sættes alle kræfter ind på årets største teaterproduktion, der foregår i samarbejde på tværs af skolens forskellige linjer og elever.